NOVINKY

arr3JOHA ponožkyNově jsme pro Vás naskladnily vlněné ponožky firmy JOHA. Nově jsou online dětské vlněné ponožky.... arr3Zboží není sklademPokud zboží není na našich stránkách skladem, nebojte se jej objednat, nebo se dotázat na... arr3Zrušení ZásilkovnyK dnešnímu dni jsme, kvůli dlouhodobým problémům, zrušili jednu z možností dopravy a to... arr3AKCE -10% slevaPřipravili jsme pro Vás akci na botičky, rukavičky a čepičky z nejjemnější merino vlny. Akce platí... arr3Nově DPD dopravaNově jsme pro Vás připravili možnost dopravy prostřednictvím DPD.... arr3Česká Pošta - Balíkovna  Nejlevnější posílání balíčků teď pro Vás máme již od 60kč, a to prostřednictvím Belíkovny (Česká... arr3NOVÉ Barevné kombinace  Nenechte si ujít NOVÉ barevné kombinace. U dětských produktů je teď nově v nabídce starorůžová... arr3DovolenáDobrý den, Z důvodu dovolené budou všechny vaše objednávky přijaté v období 12.-20.9 expedovány... arr3Proudloužení doby dodáníOmlouváme se, ale díky velkému předvánočnímu zájmu o zboží Engel se může doba dodání u neskladového... arr3ENGEL - nové produktyPředstavujeme Vám nově produkty značky ENGEL v organické bavlně.... arr3Poštovné na SlovenskoZavedli jsme poštovné na Slovensko, prostřednictvím Zasilkovna.cz nebo Kurýr – Doručení na adresu v... arr3Nové LogoSnad se Vám naše nové logo líbí:)... arr3Velká škála JOHA bavlněného oblečeníPřidali jsme velkou škálu nového oblečení od značky JOHA v Organické bavlně a to od novorozeněte až... arr3EETOd 01.03.2017 dle zákona jsme v EET, nebo-li Elektronické evidenci tržeb.... arr3ZasilkovnaNyní můžete využívat doručení balíčku pomocí Zásilkovny a zboží si na pobočce prohlédnout. V... arr3Doprava ZDARMA!!Akce platí do 30.11.2016 při objednávce jakékoliv deky značky Disana a Engel. Při objednávce stačí... arr3Pro maminku a pro tatínkaNově pro Vás připravujeme nové sekce "pro maminku" a "pro tatínka", kde budete moc nalézt spodní... arr3Česká pošta a UloženkaOmlouváme se za zpoždění při doručování zásilek, jelikož se blíží Vánoce, všichni dopravci začínají... arr310% SlevaPřipravili jsme pro Vás skvělou podzimní akci, při registraci na našem e-shopu Vám bude zaslán na... arr3Disana set na přebalováníNaší nejžhavější novinkou, kterou jsme pro Vás připravili je Set na přebalování od značky DISANA.... arr3InstagramNajdete nás konečně i na Instagramu:)... arr3PinterestKonečně nás můžete najít na Pinterestu, kde se dovíte vše o našich novinkách a zajímavostech.... arr3Doprava zdarma!!!PŘI OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ NAD 2000Kč JE NYNÍ DOPRAVA ZDARMA!!!... arr3DisanaKonečně máme i produkty od Disany skladem!...

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Strašně moc 42% Jsou hezké 20% Ujde to 19% Vůbec 20%

KONTAKTY

Monika Hamplová - 4Angel.cz
Rádlo 418
468 03 Rádlo
tel: +420 722924946
info@4angel.cz
Nejedná se o kamennou prodejnu!

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Monika Hamplová - 4Angel.cz ., se sídlem Vřesová 137, 460 15 Liberec 16, IČ 04796390, zapsaná u Magistrát města Liberec.. soudu v Liberci.., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@4angel.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.4angel.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.