NOVINKY

arr3AKCE -10% slevaPřipravili jsme pro Vás akci na botičky, rukavičky a čepičky z nejjemnější merino vlny. Akce platí... arr3Nově DPD dopravaNově jsme pro Vás připravili možnost dopravy prostřednictvím DPD.... arr3Česká Pošta - Balíkovna  Nejlevnější posílání balíčků teď pro Vás máme již od 60kč, a to prostřednictvím Belíkovny (Česká... arr3Dodací doba - Vánoce  Opět se začínají blížit Vánoce a s tím je spojená delší doba dodání. Doda dodání se může... arr3NOVÉ Barevné kombinace  Nenechte si ujít NOVÉ barevné kombinace. U dětských produktů je teď nově v nabídce starorůžová... arr3DovolenáDobrý den, Z důvodu dovolené budou všechny vaše objednávky přijaté v období 12.-20.9 expedovány... arr3Proudloužení doby dodáníOmlouváme se, ale díky velkému předvánočnímu zájmu o zboží Engel se může doba dodání u neskladového... arr3ENGEL - nové produktyPředstavujeme Vám nově produkty značky ENGEL v organické bavlně.... arr3Poštovné na SlovenskoZavedli jsme poštovné na Slovensko, prostřednictvím Zasilkovna.cz nebo Kurýr – Doručení na adresu v... arr3Nové LogoSnad se Vám naše nové logo líbí:)... arr3Velká škála JOHA bavlněného oblečeníPřidali jsme velkou škálu nového oblečení od značky JOHA v Organické bavlně a to od novorozeněte až... arr3EETOd 01.03.2017 dle zákona jsme v EET, nebo-li Elektronické evidenci tržeb.... arr3ZasilkovnaNyní můžete využívat doručení balíčku pomocí Zásilkovny a zboží si na pobočce prohlédnout. V... arr3Doprava ZDARMA!!Akce platí do 30.11.2016 při objednávce jakékoliv deky značky Disana a Engel. Při objednávce stačí... arr3Pro maminku a pro tatínkaNově pro Vás připravujeme nové sekce "pro maminku" a "pro tatínka", kde budete moc nalézt spodní... arr3Česká pošta a UloženkaOmlouváme se za zpoždění při doručování zásilek, jelikož se blíží Vánoce, všichni dopravci začínají... arr310% SlevaPřipravili jsme pro Vás skvělou podzimní akci, při registraci na našem e-shopu Vám bude zaslán na... arr3Disana set na přebalováníNaší nejžhavější novinkou, kterou jsme pro Vás připravili je Set na přebalování od značky DISANA.... arr3InstagramNajdete nás konečně i na Instagramu:)... arr3PinterestKonečně nás můžete najít na Pinterestu, kde se dovíte vše o našich novinkách a zajímavostech.... arr3Doprava zdarma!!!PŘI OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ NAD 2000Kč JE NYNÍ DOPRAVA ZDARMA!!!... arr3DisanaKonečně máme i produkty od Disany skladem!...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 322 Kč
skladem
naše cena 899 Kč
skladem
naše cena 322 Kč
skladem

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Strašně moc 42% Jsou hezké 20% Ujde to 18% Vůbec 19%

KONTAKTY

Monika Hamplová - 4Angel.cz
Rádlo 418
468 03 Rádlo
tel: +420 722924946
info@4angel.cz
Nejedná se o kamennou prodejnu!

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Monika Hamplová - 4Angel.cz ., se sídlem Vřesová 137, 460 15 Liberec 16, IČ 04796390, zapsaná u Magistrát města Liberec.. soudu v Liberci.., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@4angel.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.4angel.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.